ще използвам да се включа без да пускам нова тема:дайте малко мозък-2,0 8V по-ми харесва от 16v ама е на годинки,2,4jtd успява ли да го докара като него на емоция/цена?
Известие
Collapse
No announcement yet.
Покупка на Алфа 156
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от nikkysixще използвам да се включа без да пускам нова тема:дайте малко мозък-2,0 8V по-ми харесва от 16v ама е на годинки,2,4jtd успява ли да го докара като него на емоция/цена?и като кого да го докара ЖТДто
Comment
-
Първоначално публикувано от El parjelinioисках просто да разбера кои са по-сполучливи бензиновите или дизелите...
Първоначално публикувано от El parjelinio...а някакви трикове,да разбереш примерно двигателя дали не е издухан
Comment
-
Първоначално публикувано от El parjelinio...освен това според мен няма значение дали ще е руса или чернокоса мацката, стига да е готинаДокато русата и чернокосата може да ти доставят еднакво удоволствие, усещането при бензин и дизел е различно и се карат по различен начин. За да върви бензинката трябва да я държиш в обороти, щото под 3000 не дърпа, но се разгръща по-нагоре, а дизеловата може да тръгва и на трета, но пък има турбо дупка и трябва да й хванеш чалъма.
Да не говорим пък за разхода, че въпреки цената на нафтата, дизелът все още излиза доста по-тънко при една и съща мощност. То за тва в раздел продава има толкоз теми от сорта "продавам си Алфата, ще взимам по-нова/по-голяма .... дизел".
Comment
-
Първоначално публикувано от El parjelinioдобре де каква е разликата в разхода между една дизелка като твоята 2,4 JTD и една бензинова 1,8 TS
Comment
-
Първоначално публикувано от El parjelinioдизела е сложна машина и е за познавачи,щото ако прецакаш нещо или недогледаш...
ех нямам търпение вече
Comment
Comment